Revisionsfirma - En virksomhed med erfarne medarbejdere

Et revisionsfirma er en virksomhed, der har ansat revisorer, som kan hjælpe med bogføring eller regnskaber. En revisor vil gennemgå dit regnskab og tjekke, at der er styr på virksomhedens ejendele og gæld.

Du vil derfor ofte møde et revisorfirma, når du er på jagt efter rådgivning. Hos Woiremose & Partner får du en person rådgiver, som fungerer som en sparringspartner, der er med dig under hele processen.

Vi har en masse erfarne medarbejdere, som har mere end 30 års erfaring i branchen. Vi tror på den gode rådgivning, da dette er en bærende del af vores virksomhed – resten er jo bare tal.

Hvornår skal jeg vælge et revisionsfirma?

Virksomheder inddeles i forskellige regnskabsklasser, som går fra A-D. Har du en enkeltmandsvirksomhed eller en meget lille virksomhed, vil den højst sandsynligt være placeret i regnskabsklasse A. 

Her er det ikke lovpligtigt at have en godkendelse af årsregnskabet. Dog kan det stadig være en god idé at få professionel hjælp til dit regnskab, da konsekvenserne kan være dyre, hvis der er lavet fejl.

Godkendt revisor

Hvornår er det lovpligtigt?

Hvorvidt dit virksomhed er lovpligtig til at have en godkendelse af årsregnskabet, vurderes ud fra, om din virksomhed har:

  • Mere end 12 fuldtidsansatte
  • En balancesum, der har været under 4 millioner kr. i to regnskabsår i træk
  • En nettoomsætning for mere end 8 millioner årligt


Kan din virksomhed tjekke to eller alle af disse punkter af, er det lovpligtigt med en revisor.

Har du en virksomhed, som enten er i klasse B, C eller D, er det lovpligtigt, at du får et revisionsfirma til at godkende dit årsregnskab. 

Har du brug for hjælp fra et revisionsfirma?

Vores revisionsfirma har eksisteret siden 2000, og vi har siden hjulpet mange virksomheder i forskellige brancher.

Hvis du har brug for rådgivning og vejledning, eller har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at booke et møde hos os og komme forbi vores kontor i København.

Du kan også ringe til os på: +45 38 32 05 05 eller sende os en mail: woiremose@woiremose.dk, så vender vi tilbage til dig.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Hvis du har nogle spørgsmål kan du altid kigge forbi vores kontor i København K eller kontakte os på mail eller telefon.