Revisor Fyn - Statsautoriseret rådgivning der virker

Står du i en situation og er ny virksomhedsejer, eller har du blot ikke fundet den helt rette revisor Fyn endnu? Så vil vi hos Woiremose & Partner gøre det klart, hvorfor du bør vælge lige netop os som dit kommende revisionsfirma. 

Vi er et revisionsselskab med et hav af kompetente revisorer fyn, som har den rette forståelse for, at det kan være indviklet og uoverskueligt at finde hoved og hale i de mange forskellige tal, der kan fremstå i eksempelvis en årsrapport. Vi er derfor sat i verden for at hjælpe både små og mellemstore virksomheder med deres økonomi. 

Der er ikke nogen virksomheder, som hverken er for store eller for små til at få hjælp af en revisor Fyn. Der kan være en vis tryghed i at få hjælp fra en statsautoriseret revisor, som man kan være helt sikker på, har styr på den overordnede økonomi for en. 

Har vi vækket en form for interesse i dig som virksomhedsejer til at få hjælp fra en revisor Fyn, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på enten tlf. + 45 38 32 05 05 eller på mail woiremose@woiremose.dk

Hvilke serviceydelser kan vi som revisor Fyn tilbyde?

Som dit kommende revisionsfirma, vil vi blot opliste en række serviceydelser som vi netop kan tilbyde at hjælpe dig og din virksomhed med. Dette kan eksempelvis indebære følgende:

  • Udarbejdelse af årsregnskaber 
  • Udarbejdelse af selvangivelser 
  • Udarbejdelse af momsberegning 
  • Udarbejdelse af testamenter 
  • Budgettering og budgetopfølgning 
  • Bogførings- og regnskabsassistance 


Ovenstående punkter er blot nogle af de mange områder, vi hos Woiremose & Partner berører til daglig. Det betyder altså, at vi kan tilbyde hjælp inden for en masse andre områder også, og lige præcis hvad vi ellers tilbyder, kan du læse meget mere om her eller få uddybende information om ved at kontakte os.

revisor København

Revisor Fyn besidder erfaring med mere en 20 år bag sig

Woiremose & Partner er et team bestående af kompetente og højt erfarede revisorer, bogholdere, Cand. Jur. Revisorer og mange flere. Med andre ord kan vi forsikre dig om, at både du og din virksomheds økonomi er i trygge hænder hos vores revisor Fyn. 

Find også revisor Roskilde, revisor Horsens eller revisor Viborg her. 

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Hvis du har nogle spørgsmål kan du altid kigge forbi vores kontor i København K eller kontakte os på mail eller telefon.