Hvad er en godkendt revisor - og hvorfor vælge dem?

En godkendt revisor dækker over dem, som er medlem af FSR, som er en organisation der sikrer kvalitet i denne branche, og som efteruddanner medlemmerne. De repræsenterer stillinger indenfor både revision, regnskab, skat og virksomhedsøkonomi.

Det er en beskyttet titel at være “Godkendt revisor”, hvilket vi hos Woiremose er. Det samme gælder en statsautoriseret eller registreret revisor. Når du vælger revison, bør du derfor være opmærksom på om vedkommende eller virksomheden er godkendt eller autoriseret.

Det bør du, idet du sikrer høj kvalitet i selve arbejdet, men der er en anden sikkerhed forbundet med samarbejdet med banken, hvilket økonomisk kan blive dyrt, hvis der opstår problemer.

Kvalitetssikring i din revison

Vi har samlet lidt uddybende fordele til for, hvorfor du bør vælge en godkendt revisor. Når man er registreret medfølger blandt andet disse følgende fordele:

  • Løbende efteruddannelse blandt andet i opdaterende lovgivning
  • Mulighed for at underskrive lovpligtige erklæringer til myndigheder eller offentlige instanser
  • Særlig neutral varetagelse af interesser
  • Dækkende forsikring på eventuelle nødvendige erklæringer

Det er værd at fremhæve den opkvalificering, som en godkendt revisor får ved at være en del af FSR. Hvilket vores revisor i København er.

Godkendt revisor

Hvordan foregår en registrering? - både revisorvirksomheder og selvstændige

Skal du optages og blive medlem af FSR, kræver det, at vedkommende har bestået en cand.merc.aud og minimum tre års relevant erhvervserfaring i en revisionsvirksomhed. Det kræver desuden at vedkommende ansøger om at blive indstillet til eksamen.

Det er derfor ikke alle, der har kapacitet til at blive godkendt revisor – selvstændig eller gennem en revisorvirksomhed. Ønsker du at læse nærmere om, hvad denne titel indebærer, og hvilke krav der er hertil, så kan du læse mere på FSR.dk her.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Hvis du har nogle spørgsmål kan du altid kigge forbi vores kontor i København K eller kontakte os på mail eller telefon.