Revisor Aalborg - Rådgivning og vejledning, der hjælper

Hvis du har brug for vejledning og rådgivning vedrørende din virksomheds økonomi og leder efter er revisor Aalborg, så står vi klar til at hjælpe hos Woiremose & Partner. 

Det kan ofte være uoverskueligt at finde rundt i mange og store tal, og derfor kan det, for små og mellemstore virksomheder, være en fordel at benytte en revisor Aalborg. En revisor kan hjælpe med at give et indblik i de forskellige økonomiske områder, samt hjælpe dig med at få styr på økonomien overordnet. 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så kan vi kontaktes på enten tlf. +45 38 32 05 05 eller mail woiremose@woiremose.dk

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos Woiremose & Partner tror vi på den gode rådgivning, og vi har sammen mere end 20 års erfaring i at rådgive og vejlede inden for jura, regnskab og skat til små og mellemstore virksomheder.

Vi kan blandt andet hjælpe din virksomhed med jeres årsregnskab, der ofte kan være komplicerede og indviklede at udarbejde. Derudover har vi også udarbejdet et bogføringsprogram, der skal gøre det nemt for dig at bogføre dine bilag. 

Vores brede erfaring gør, at vi kan hjælpe jer med en bred vifte af opgaver, der blandt andet også indebærer virksomhedsetablering, moms- og perioderegnskaber, selvangivelser og meget mere. Du kan her se en liste over opgaver, vi kan hjælpe jer med. 

Revisor Aalborg med mere end 20 års erfaring

Vores team består af erfarne bogholdere, registreret revisor, skatterevisor, Cand. jur., revisorer med en mangeårig baggrund i Skattestyrelsen og speciale i regnskab. Du kan derfor være sikker på, at din virksomheds økonomi er i trygge hænder med en revisor Aalborg hos Woiremose. 

Hvis du vælger os, står vi altid klar til at hjælpe og rådgive, og du kan til enhver tid spørge os til råds vedrørende din økonomi. Lad os hjælpe dig og din virksomhed med økonomisk rådgivning allerede i dag. Book et møde os.

Læs også om revisor i København her.

Læs også om revisor Næstved eller revisor Helsingør her. 

FAQ

Hvordan finder jeg en revisor Aalborg?

Når du er på udkig efter en god revisor, så er referencer en rigtig god måde at finde en på. Hvis du kender andre inden for samme branche, er det en god ide at starte med høre, om de har nogle forslag til en god revisor Aalborg. 

Hvad kan en revisor Aalborg hjælp med?

Overordnet kan en revisor Aalborg hjælpe med at danne et generelt overblik over din virksomheds økonomi. En revisor kan også hjælpe med at få styr på, om din virksomhed har en sund eller usund økonomi. 

Hvad koster en revisor Aalborg?

Det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad prisen på en revisor er, da man i Danmark selv må bestemme, hvor meget man vil kræve for sine ydelser. En statsautoriseret revisor vil typisk være dyrere og koste mellem 1.200 kr. og 1.800 kr. i timen. 

Hvornår skal man have en revisor?

Fra januar 2023 eller senere er der krav om revision, eller udvidet gennemgang af en virksomheds årsregnskab, hvis man har en balancesum på over 50 mio. kr. i to år efterfølgende hinanden. 

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Hvis du har nogle spørgsmål kan du altid kigge forbi vores kontor i København K eller kontakte os på mail eller telefon.