Revisor Odense - Statsautoriseret regnskab og revision

Søger du hjælp fra en statsautoriseret revisor i Odense, som kan hjælpe dig med revision, regnskab, bogholderi eller lignende? Hos Woiremose & Partner har vi over 20 års erfaring inden for faget, hvilket gør os både erfarne og kompetente inden for netop revision.

Vælg den rette

Selvom vi til hverdag holder til i det centrale København, betyder det bestemt ikke, at vi ikke kan være den rette revisor Odense for dig. Vores ekspertise rækker langt ud over bygrænserne, og derfor kan vi sagtens være det rette match for dig.

De forskellige revisorer hos Woiremose & Partner har specialeområder, der rækker vidt og bredt. Derfor kan vi også påtage os langt de fleste revisionsopgaver, herunder blandt andet: 

  • Budgettering og budgetopfølgning
  • Udarbejdelse og revision af årsregnskaber
  • Selvangivelser
  • Momsberegninger
  • Bogførings- og regnskabsassistance
  • Testamenter

Dette er blot for at nævne nogle af de mange områder, vi til hverdag arbejder med. Du kan læse meget mere om, hvad vi kan her på siden, hvis du vil vide mere, og om vi kan løse netop din opgave, som revisor Odense.

Din revisor i Odense

Er der et bestemt område, du behøver hjælp til, kan du med fordel kontakte en revisor Odense fra Woiremose & Partner. Vi hjælper gerne med alskens opgaver.

Book et møde, hvis du vil have gennemgået dine sager, og så finder vi sammen en god løsning til din revisionsudfordring. Dette gælder både i forbindelse med regnskaber af enhver slags, revision af samme, bogholderi og forskellige typer af kontrakter, aftaler og testamenter.

Behøver du blot vejledning til, eksempelvis bogholderiet i din virksomhed, kan du med fordel følge vores vejledning til Go-Tast, der er en smart løsning til at skabe overblik over, og orden, i jeres regnskab. Skulle der være problemer, er du naturligvis også velkommen til at kontakte vores revisor Odense.

Læs også om revisor i København her.

FAQ

Hvor finder man en revisor Odense?

Der findes adskillige dygtige revisorer i Odense. Woiremose & Partner hjælper gerne dig, der behøver assistance til revision, regnskab eller bogholderi. Vi har over 20 års erfaring i faget, og kommer derfor med store kompetencer.

Hvad kan man bruge en revisor til?

Som virksomhed skal der altid være en revisor inde over årsregnskabet, da dette skal godkendes, inden det kan blive sendt til indberetning hos Erhvervsstyrelsen, SKAT, m.fl.

Hvordan laver man bogholderi?

Bogholderi handler i bund og grund om at registrere, hvad der går ind og ud af banken. Det vil sige de bevægelser, der sker mellem dine konti, leverandører, kunder osv. Du kan få hjælp og vejledning til dette af både en bogholder og en revisor Odense.

Hvad koster en revisor i Odense?

I Danmark bestemmer en revisor selv, hvor meget de ønsker at opkræve for deres ydelser. Det er dog meget almindeligt at forvente en pris på mellem 600 og 900 kr. Per time for en registreret revisor Odense. En statsautoriseret revisor vil typisk være lidt dyrere og koste mellem 1.200 kr og 1.800 kr i timen.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Hvis du har nogle spørgsmål kan du altid kigge forbi vores kontor i København K eller kontakte os på mail eller telefon.