Revisor pris - Statsautoriseret hjælp til årsregnskab

Søger du en pris på en god revisor, kan det være svært at finde svar. Hos Woiremose & Partner tilbyder vi altid hjælp til årsregnskab og andre anliggender med passende omkostninger. Læs mere om dine muligheder nedenfor.

Hvordan vælger man den rette?

Uanset årsagen til, at du er ude for at finde en revisor til dit regnskab, er det altid en god ide at overveje valget og de muligheder, du har. Forskellige revisorer har forskellige specialer og fokusområder, men de fleste vil kunne hjælpe med de basale områder.

Hos Woiremose & Partner har vi stor erfaring med bogføring og årsregnskab hos mindre og mellemstore virksomheder, som vi dagligt hjælper med regnskaber.

Som selvstændig har du andre muligheder og forhold, som skal opfyldes. Derfor vil det også være et andet behov, der skal dækkes, når man søger en revisor pris til virksomhedens regnskab. Gør dig klogere på de vigtigste ting ved at have enkeltmandsvirksomhed her.

Det kan en revisor bruges til

Er du nysgerrig på, hvad du får for din revisor pris? En registreret revisor vil normalvist kunne bistå med kontrollering og revidering af virksomheders regnskaber, herunder økonomisk rådgivning og bogføring i forskellige stadier af virksomhedens udvikling.

Få blandt andet hjælp til etablering af virksomheden og valget af selskabsform, samt frasalg, opkøb, generationsskifte i virksomheden og meget mere, her hos Woiremose & Partner. Som registreret revisor, kan vi hjælpe dig i gang med dit årsregnskab og bogføring, som du vil sætte pris på.

Hvad er forskellen på en ikke-registreret og registreret revisor?

Da revisor-titlen ikke er beskyttet, kan alle i bund og grund påtage sig titlen. Dog vil kun en revisoruddannet, kaldes sig for godkendt, altså registreret eller statsautoriseret revisor. Denne godkendelse kommer fra Erhvervsstyrelsen.

Mange revisorer har i dag kun en bogholderuddannelse, som er kortere, og som ikke autoriserer dem til at være godkendte revisorer eller til revision af regnskaber. Dog kan de hjælpe med bogføring, udarbejdelse af årsregnskab og den daglige drift med kontering, debitor- og kreditorkartotek, samt afstemninger.

Når du skal finde den bedste revisor pris, skal du derfor også vurdere, hvad det er, du skal bruge hjælp til, og hvorvidt revisoren skal være autoriseret til, at tage sig af alle aspekter af dine virksomheds årsregnskab.

revisor København

Få en pris på dit stykke arbejde fra vores revisor

Skal vores registrerede revisor hjælpe dig, så kontakt os gerne i dag. Vi kan hjælpe dig med både bogføringen og mindre opgaver, men også tage os af hele dit årsregnskab. Vi er nemlig veluddannede fagfolk, der har mere end 20 års erfaring i branchen, så du kan være sikker på, at du får den hjælp, du behøver for enhver pris.

Find vores revisor i København, hvortil du kan booke et møde, hvor vi kan tage en samtale omkring de områder, du behøver assistance til.

Book et møde med os her. 

Læs også om revisor Næstved eller revisor Helsingør her. 

FAQ

Hvad er forskellen på en registreret og ikke-registreret revisor?

En ikke-registreret revisor kan være en bogholder, der har valgt at arbejde med revision af regnskaber, men som ikke er uddannet revisor fra universitetet. En registreret revisor vil således være en revisor med relevant uddannelse, eksempelvis cand.merc.aud., der er godkendt og registreret af Erhvervsstyrelsen.

Hvad får man for en revisor pris?

Når du får en pris på en revisor, vil det typisk dække over flere områder og hjælp til adskillige opgaver. En revisor kan nemlig hjælpe med både at kontrollere og revidere virksomheders regnskaber, frasalg, opkøb, generationsskifte, etablering af virksomheder, og herunder også deres selskabsformer, mm.

Hvad er en pris for et årsregnskab?

Det er svært at svare helt entydigt på, hvad din pris vil være for dit årsregnskab. Dette afhænger nemlig af de enkelte revisor, som skal tage sig af revideringen og de medfølgende opgaver. Dog kan du godt forvente en pris, på minimum 3.500 kr. blot for revideringen.

Hvad koster en revisor?

En dansk revisor bestemmer selv, hvor meget de vil kræve for de ydelser, de leverer. Dog kan du forvente, at en pris på en registreret revisor vil ligge mellem 600 og 900 kroner i timen. En pris på en statsautoriseret revisor vil være lidt højere og typisk ligge mellem 1.200 og 1.800 kroner i timen.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Hvis du har nogle spørgsmål kan du altid kigge forbi vores kontor i København K eller kontakte os på mail eller telefon.