Revisor til læger og tandlæger - Få hjælp og rådgivning

Leder du efter en revisor til læger og tandlæger, og har du brug for hjælp i forbindelse med rådgivning, af eksempelvis den daglige drift eller salg af din praksis, så står vores revisorer i Woiremose & Partner klar til at vejlede dig på bedste vis. Vi har kyndige hænder til lige netop dig, der søger en revisor. Vores revisorer er specialister, og har mulighed for at hjælpe dig med lige netop den problematik, du eventuelt skulle stå over for. 

Kompetent revisionsselskab særligt til læger og tandlæger

Woiremose & Partners revisorer er behjælpelige både indenfor opstart af praksis, herunder rådgivning om køb af eventuel praksis. Har du derimod brug for informationer omkring hvordan din hverdag som ejer af egen praksis kan gøres lettere, så kan du også opnå denne form for hjælp med vores revisorer. 

Derudover kan vores revisor til læger og tandlæger også blot hjælpe med at gøre hele overgangsprocessen fra at have egen praksis til pensionsordning meget nemmere. 

Hos revisionsfirmaet Woiremose & Partner, vil du som læge og tandlæge opleve, at der vil blive taget hånd om dig og din praksis med høj professionalisme. Vores revisorer bestræber sig altid på at leve op til de forventninger, du eventuelt skulle have til os som dit revisionsfirma.

revisor København

Hvem er Woiremose & Partner?

Woiremose & Partner er et revisionsanpartsselskab, som har over 20 års erfaring bag sig. Det vil sige, at vi har en række erfarne og kompetente revisorer, som kan vejlede og rådgive inden for alt mellem regnskab, skat og jura. Dette gælder både for henholdsvis store og små virksomheder. 

Vores team indeholder både bogholdere, registrerede revisorer, skatterevisor og Cand. Jur. Revisorer, alle parter med bred erfaring til at imødekomme din efterspørgsel. 

Er du interesseret i at høre nærmere om revisor pris eller hvad vi kan, giver vi dig også mulighed for at få indsigt i dette.

Find også revisor Roskilde og revisor København her. 

Kontakt erfaren revisor til læger og tandlæger

Har du brug for rådgivning og vejledning, eller blot har nogle enkelte spørgsmål, så skal du være velkommen til enten at booke et møde hos os, og derefter komme forbi vores kontor i indre København, eller blot kontakte os på mail woiremose@woiremose.dk eller på tlf. 38 32 05 05. Vælg os som din revisor til læger og tandlæger.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Hvis du har nogle spørgsmål kan du altid kigge forbi vores kontor i København K eller kontakte os på mail eller telefon.