Revisor Trainee løn - Tjek hvad en voksen finansøkonom får

Du finder ofte forskellige lønniveauer på denne revisor trainee løn, da det både kan afhænge af lokation i landet for arbejdspladsen såvel som den yderligere erfaring eller andre aftaler, der kan være gjort med den pågældende virksomhed.

Hvad får en voksen revisor trainee i løn?

I gennemsnit ligger en startløn ofte på 15.300 kr. de første 12 måneder, hvorefter det stiger til 16.200 til det løbende 2. år. Men kommer du med anden relevant erhvervserfaring eller kompetencer, kan denne løn sættes ud fra disse områder.

Derudover er bøger, undervisningsgebyrer, kurser mv. flere af de områder, som der betales for, og dækkes af, denne revisor trainee løn for en voksen finansøkonom eller anden relevant uddannelsesbaggrund. Blandet andet løber betalingen for disse bøger ofte op i flere tusinde kroner årligt.

Søger du en revisor i København, er du altid velkommen til at kontakte Woiremose & Partner, hvor vi er en samling jurister, revisorer og skatterevisorer, bogholdere, som står klar til dine spørgsmål.

revisor København

Hvad er lønniveauet for en revisor efter uddannelse?

Er du færdiguddannet og har været revisor trainee, er der ofte høje og gode lønninger at hente på den anden side. Det varierer dog alt efter, om du er offentligt- eller privatansat. I følge Danmarks Statistik ligger disse lønninger ofte mellem 39-43.000 kr. om måneden.

Dette stiger, som mange andre jobs, løbende efter erfaring, hvor en løn for en senior revisor ofte ligger på omkring 50-60.000 kr. om måneden, og er du statsautoriseret revisor, ligger et lønniveau ofte på +65.000 kr. om måneden.

Varierende niveau på revisor trainee løn

Det er dog altid essentielt at huske på at disse lønninger er varierende, og de ændrer sig en del efter de første 24 måneder som trainee. Statistikker fra Job Index indikerer at en gennemsnitlig månedsløn befinder sig på 26.400 kr.

Dog ses det ofte, at der på dette område ansættes under Funktionærloven, hvilket giver nogle gode grundvilkår, selvom man fortsat er under oplæring i en trainee stilling.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Hvis du har nogle spørgsmål kan du altid kigge forbi vores kontor i København K eller kontakte os på mail eller telefon.