Personlig revisor - Mange års erfaring inden for branchen

En personlig revisor rådgiver din virksomhed i økonomi, og hjælper blandt andet med at få styr på årsregnskabet, indrapportering, frister og meget andet.

Vores ekspertiseområder indebærer rådgivning og regnskab, SKAT, juridisk rådgivning, ejendomshandel og rådgivning i forbindelse med praksishandel.

Tillid er et vigtigt element, og derfor kan det være en fordel at vælge en personlig revisor, hvor I opbygger en tillidsfuld relation.

Hos Woiremose & Partner får du altid tilkoblet din egen personlige rådgiver, som du hele tiden vil være i tæt dialog med. Dette betyder, at du liver taget i hånden under hele processen og får en kompetent sparringspartner.

Hvorfor vælge en personlig revisor?

En personlig revisor kan hjælpe dig med at få styr på dine regnskaber. Mange virksomheder oplever, at det kan være besværligt at holde orden i deres årsregnskab og have styr på, hvad der skal indberettes til SKAT. 

Vores revisorer har mange års erfaring i branchen, og vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Virksomhedsetablering
  • Moms- og perioderegnskaber
  • Langsigtet skatterådgivning
  • Ægtepagter
  • Testamenter
  • Budgettering og budgetopfølgning
Godkendt revisor

Hvad koster en personlig revisor?

Det er ikke muligt at give et entydigt svar på, hvad en personlig revisor koster, da der er mange faktorer, som påvirker prisen. Størrelsen på din virksomhed, området du ønsker rådgivning på, og hvor meget hjælp du har brug for, er alle faktorer, som er med til at påvirke prisen.

I Danmark kan revisorer selv bestemme, hvor meget de vil opkræves i timen for deres arbejde, og dette betyder også, at priserne kan variere meget generelt set. Et normalt prisniveau for et personlig revisor vil dog typisk ligge mellem 800-1.500 kr.

Hvem er vi?

Woiremose & Partner blev opstartet af Ken Woiremose, Kim Søgaard og Michael Jensen i oktober 2000. Hvilket derfor vil sige, at vi har mere end 20 års erfaring som revisionsfirma.

Vi tror på den gode rådgivning, og vores eksperter har mere end 30 års erfaring med juridisk rådgivning og revision.

Vores base er i København, men vi kan sagtens hjælpe dig, selvom du holder til i andre steder i Danmark. Se blandt andet Revisor Aalborg eller Revisor Odense.

Har du nogle spørgsmål eller vil du booke et møde, kan du kontakte os telefonisk på +45 38 32 05 05 eller på mail: woiremose@woiremose.dk.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Hvis du har nogle spørgsmål kan du altid kigge forbi vores kontor i København K eller kontakte os på mail eller telefon.