Hvad koster en revisor - Hjælp til revision af årsregnskab

Hvad koster en revisor i timen, om måneden eller om året? Få hjælp til revision af jeres årsregnskab, uanset om det er en enkeltmandsvirksomhed eller et større aktieselskab. Lad os hjælpe dig som en erfaren sparringspartner og rådgiver.

Hjælp fra erfarne revisorer

Hos Woiremose & Partner er vi registrerede og erfarne revisorer med forskellige specialer. Derfor kan vi også hjælpe din virksomhed, om den er lille eller stor, med revision af årsregnskab og være din virksomheds forretningsmæssige og økonomiske sparringspartner og rådgiver.

Vores revisorer kan hjælpe med alt fra årsrapporten, det generelle regnskab og spørgsmål hertil, skat, bogføring, moms, al økonomi og forskellige fradrag, som befordringsfradrag, mm.

Med kyndige og erfarne øjne ser vi dit regnskab igennem og vurderer, om det hele stemmer overens. Med vores finansielle viden kan vi hjælpe med optimering af din virksomhed og skabe bedre resultater gennem budgetlægning, revidering af nøgletal og benchmarking af og med konkurrerende virksomheder.

Revisor Viborg

Hvad koster en revisor?

Hvad koster en revisor så – både i timen, om måneden og om året? Da revisorer i Danmark selv kan bestemme, hvor meget der skal opkræves i timen for deres ekspertise, er det derfor forskelligt fra revisor til revisor. 

Dog vil du normalt kunne forvente et prisniveau på mellem 600-900 kr. for en registreret revisor, og mellem 1.200 og 1.800 kr. i timen for en godkendt statsautoriseret revisor.

Har du brug for hjælp til årsregnskab eller rådgivning til økonomi mere fast, kan du også lave en aftale med en revisor om en fastsat pris om måneden eller om året for revisionen.

Vil du vide mere om revisorpriser, og hvad koster en revisor, så kan du læse mere her.

Skal vi være din sparringspartner?

Ønsker du hjælp og sparring til din virksomheds økonomi, kan du med fordel rette henvendelse til Woiremose & Partner. Vi kan hjælpe med både momsberegninger, testamenter, budgettering og budgetopfølgning, bistand ved skattesager og meget mere.

Lad os være din foretrukne revisor i København. Kontakt os i dag gennem vores kontaktformular, hvor du kan booke et møde.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Hvis du har nogle spørgsmål kan du altid kigge forbi vores kontor i København K eller kontakte os på mail eller telefon.